Paas buffetten
Gezellig Pasen vieren met familie,vrienden of collega's. Boer Catering heeft ook dit jaar weer smaakvolle paasbuffetten samengesteld. Of je nu met een groot of klein gezelschap bent, er zijn al paasbuffetten te bestellen vanaf 4 personen. Een luxe koud & warm paasbuffet of een mooie Paasbuffet Royaal met een afsluitend paasdessert, het zijn een aantal smaakvolle mogelijkheden. 

Paas gourmet
Gourmetten met de familie wordt steeds populairder tijdes de Paasdagen. Boer Catering heeft een mooi compleet samengesteld gourmetpakket. Het complete gourmetpakket bestaat heerlijk gourmetvlees, ambachtelijke salades, groente, sausjes, stokbrood en kruidenboter.

Paas salades
Onze ambachtelijke salades zijn al jaren een feestje op de paastafel en natuurlijk ook dit jaar weer te bestellen voor tijdens de paasdagen.

Paasbrunch
Brunchen tijdens de paasdagen? Met de Luxe Paasbrunch van Boer Catering heb je direct een complete en smaakvolle invulling voor jouw paasbrunch of lunch.

Werkwijze 
Voor tijdens de paasdagen bieden wij een aangepast assortiment. Voor dit volledige assortiment verwijzen wij je graag naar de webshop. Wellicht kan je niet wachten om te bestellen maar lees eerst even de toelichting 2023 Pasen in de webshop. Hierin staat de werkwijze omschreven met daarbij de aangepaste openingstijden en afhaaltijden.

Pasen op het bedrijf
Pasen vier je natuurlijk ook met je collega's. Ben je op zoek naar een rijkelijk paasbuffet of mooie paaslunch, wil je de dag starten met een gezamelijk paasontbijt of sluit je de werkdag af met een gezellige paasborrel. Ook voor de zakelijke paascatering hebben wij passende mogelijkheden. Je kan een keuze maken uit ons paasassortiment maar ook een catering op maat behoort tot de mogelijkheden. 

 

Hoe wil je dit regelen

Bij Boer kun je het op meerdere manieren regelen. Je kunt ervoor kiezen om alles zelf te regelen. Bestel dan direct alles wat je nodig hebt in onze webshop. Liever alles uitbesteden, laat het dan regelen.

BEKIJK ONZE PAAS PRODUCTEN

Eenvoudig bestellen kan gemakkelijk via de webshop

17,50 p.p.
26,50 p.p.
22,95 p.p.
21,95 p.p.
21,95 p.p.
23,95 p.p.

Paas mogelijkheden van Boer Catering

Voor de paasdagen (zondag 9 & maandag 10 april) kan er alleen uit het paasassortiment gekozen worden, met uitzondering van de hieronder vermelde categorieën.

HUIDIG ASSORTIMENT
Buiten het Paas-assortiment om, is het ook mogelijk om te bestellen uit de volgende categorieën: Salades, Hapjes, Warme hapjes, BBQ, Verhuur, Warme broodjes catering, Buffetten/themabuffetten vanaf 20 personen, Soepen, Dranken Catering

PASEN OP HET BEDRIJF
Wat je ook zoekt; een rijkelijk paasbuffet, mooie paasbrunch, een zakelijk paasontbijt, ambachtelijke paassalades, paasdesserts, gourmetschotel, BBQ wij kunnen vast en zeker iets voor je betekenen. In de webshop vindt je ons complete cateringoverzicht. Liever zelf een paasbuffet, paascatering, paaslunch of paasontbijt samenstellen, neem dan contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Paasbuffetten van Boer Catering

Boer Catering is een vertrouwd adres voor de complete paascatering. Gevestigd in het Westland (Maasdijk) maar inmiddels werkzaam in geheel Zuid-Holland. Ben je op bijvoorbeeld op zoek naar catering Westland, catering Rotterdam, catering Den Haag, Catering Rijswijk, catering Vlaardingen? Wij staan voor je klaar met heerlijke catering en paasbuffetten.