Compleet verzorgde barbecue

Ga je een barbecue organiseren en wil je helemaal ontzorgd worden in het organiseren? Bijvoorbeeld voor jouw bedrijfsbarbecue, buurtbarbecue, verenigingsbarbecue of een barbecue voor kleine of grote groepen? Boer Catering kan jouw barbecue volledig van A-Z verzorgen. Zaken als de op- en afbouw, barbecue-koks, partymaterialen, dranken en bediening hoef je niet meer naar om te kijken. Alleen een gezellige gastenlijst! Echt 100% onbezorgd genieten!

Barbecuepakketten

Heb je liever zelf de touwtjes in handen en ben je vooral op zoek naar goed eten? Boer Catering verzorgt complete barbecuepakketten met heerlijke dagverse producten, gemakkelijk én lekker! 

Veel barbecuepakketten zijn al te bestellen vanaf 4 personen. Wil je een compleet barbecuepakket inclusief (gas)barbecue, borden, bestek en andere benodigdheden? Dan is het ALL-IN BBQ pakket iets voor jou!

All-in BBQ pakket

Het ALL-IN pakket is al mogelijk vanaf 15 personen en werkt al volgt:

  • Stap 1: Maak een keuze uit 1 van de heerlijke barbecue pakketten.
  • Stap 2: Keuze gemaakt, plaats jouw bestelling online of neem telefonisch contact met ons op.
  • Stap 3: Op de afgesproken datum wordt het barbecue pakket met alle toebehoren bezorgd op jouw adres.
  • Stap 4: Na afloop hoef je geen tijd te besteden aan de afwas, dit doen wij voor jou!
  • De geleverde materialen worden op de afgesproken datum weer opgehaald.

Hoe wil je dit regelen

Bij Boer kun je het op meerdere manieren regelen. Je kunt ervoor kiezen om alles zelf te regelen. Bestel dan direct alles wat je nodig hebt in onze weshop. Liever alles uitbesteden, laat het dan regelen.

Bekijk onze BBQ producten

Maak zelf een selectie uit ons heerlijke assortiment

15.95 p.p.
10,75 p.p.
19.50 p.p.
0.95 p.st.
3.75 p.p.
11.50 p.st.
19.95 p.st.
12.50 p.st.

Diverse BBQ pakketten

Vis BBQ

Gaat jouw liefde voor barbecue verder dan de angus burger MOINK balls alleen en lust je ook graag een gerecht uit de zee? Bekijk dan eens onze vis barbecuepakketten! Heerlijke visgerechten zoals een spies van knoflookgamba’s, zalmmoot, zalmzalade en nog veel meer. Wij hebben aan alles gedacht voor jou.

Kinder BBQ

Wij denken ook graag met je mee voor de kinderen met jouw barbecue, daarom vindt je ook speciale barbecuepakketten voor kinderen in ons aanbod. Deze pakketten bevatten toegankelijke gerechten zoals een lekker kipsateetje, hamburger, spies van marsmallows en natuurlijk een extra verrassing voor de kids. 

Halal BBQ

Boer Catering biedt ook heerlijke halal barbecuepakketten vanaf vier personen. De halal pakketten bevatten halal kipsaté, halal shaslickspiesjes, halal burgers en meer. Ook het ALL-IN pakket is mogelijk in halal. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Maak jouw BBQ compleet met Boer Catering!

Materialen nodig om jouw barbecue compleet te maken? Van (sta)tafels tot partytenten en van koelboxen tot een complete bar incl. barman, bij ons is het allemaal mogelijk. Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden. Al sinds 1936 zijn wij gevestigd in Maasdijk (Westland), maar inmiddels werkzaam tot ver daarbuiten. Wil je bijvoorbeeld een barbecue in Westland, een barbecue in Rotterdam of een barbecue in Den Haag organiseren? Wij staan voor je klaar!