Over Boer Catering

Over Boer Catering

Bekijk de cateringservice van Boer Catering!

Boer Catering. Al jaren de lekkerste cateraar voor jouw buffet, lunch, broodjes, hapjes, salades, BBQ of events.

Wij zijn Boer Catering. Opgericht in Maasdijk, destijds onder de naam Boer Salades. Het bedrijf is ontstaan met de bereiding van verse ambachtelijke salades. Daar de jaren heen werd het assortiment steeds breder en kwam steeds meer de vraag voor de verzorging van complete events. Hoewel we de ambachtelijke salades nog steeds met veel plezier bereiden, waren we van mening dat naam Boer Salades niet meer paste bij ons volledige assortiment en dienstverlening. In oktober 2021 is dan ook besloten om verder te gaan onder de naam Boer Catering.

De locatie is nooit veranderd, het bedrijf wel. Boer Catering is uitgegroeid tot een modern cateringbedrijf voor zowel de particuliere als zakelijke afnemer. De zakelijke klant weet ons te vinden voor de dagelijkse cateringinvulling. Denk hierbij aan verse lunches, maaltijden en buffetten, maar ook de complete cateringinvulling van het personeelsfeest of de jaarlijkse huisbeurs nemen wij uit handen. Voor particulieren staan wij bekend om onze huisgemaakte producten. Dit kan zijn, een mooie schaal hapjes of ambachtelijke salade maar ook een compleet buffet, BBQ- of gourmetpakket. Ook voor de complete cateringverzorging van het jubileum, bruiloft of verjaardagsfeest zijn wij een bekend gezicht. Onze productiekeuken is gevestigd in Het Westland maar onze klanten komen uit geheel Zuid-Holland.

Elke dag staat ons team klaar om de gewenste catering te verzorgen waarbij het werken met verse ingrediënten natuurlijk voorop staat. Op onze webshop staat een overzicht van onze vaste producten. Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor catering op maat waarbij jou wensen centraal staan. Wil je advies of een catering op maat, neem dan contact met ons op!

Neem direct contact met ons op over de mogelijkheden

Bestel direct Laat het regelen

Contact

Nassaustraat 13
2676 AX Maasdijk
info@boercatering.nl