Catering Rijswijk

Catering Rijswijk

Boer Catering in Rijswijk. Al jaren de lekkerste cateraar voor jouw event, hapjesschaal, buffet, lunch, diner, salades of BBQ.

REGIO RIJSWIJK EN OMGEVING

Een smakelijk buffet voor thuis of een goed verzorgde zakenlunch? Boer Catering levert zakelijke of particuliere catering voor ieder event of gelegenheid in Rijswijk en omgeving. Zo verzorgden wij o.a. bedrijfscatering in de Plaspoelpolder,  lunches aan de Doctor H. Colijnlaan, een buffet aan huis aan het Marshallplein vlakbij Bogaard Stadscentrum en barbecuepakketten aan de Delftweg. Wij bieden onder andere een gevarieerd assortiment barbecuepakketten, lunches en huisgemaakte buffetten. Een koud & warm buffet met pastasalade, lunchbuffet, Spaans buffet met patatas bravas, satebuffet of een BBQ met vlees, vis en groentes, zijn slechts enkele voorbeelden.

Bij Boer Catering kan je terecht voor jouw complete cateringinvulling. Met een gevarieerd cateringassortiment, samengesteld uit verse ingredienten en ambachtelijke producten kunnen wij zorgen voor een smaakvolle en passende invulling. Heb jij de taak om het bedrijfsfeest te verzorgen of de jaarlijkse huisbeurs? Ga jij verjaarsdagfeest eens onbezorgd vieren? Wil je een partytent huren of servies huren? Heb jij een zakelijke broodjeslunch of buffet aan huis nodig? Bij Boer Catering kan je terecht voor al jouw catering, events en partyverhuur. Wij kunnen natuurlijk jouw catering, lunch, buffet of BBQ van A tot Z verzorgen in Rijswijk. Heb je een locatie buiten Rijswijk, bekijk hier onze overige bezorglocaties!

CATERING AFHALEN OF BEZORGEN IN RIJSWIJK

Bij Boer Catering kan je ervoor kiezen om jouw bestelde catering, hapjesschaal, lunch, buffet of BBQ te laten bezorgen of af te halen in onze cateringwinkel. Bij bezorging kies je voor gemak van de totale ontzorging. Op de afgesproken datum wordt jouw catering thuisbezorgd of op het gewenste zakelijke adres in Rijswijk. Liever jouw bestelling afhalen? Dat is natuurlijk mogelijk. Wij zorgen dat de catering netjes en zoals afgesproken voor je klaar staat in onze cateringwinkel!

OVER BOER CATERING

Boer Catering is een modern cateringbedrijf waar je terecht kunt voor al jouw catering, events & verhuur. Met een vers en ambachtelijk assortiment verzorgen wij dagelijks de catering voor zakelijke en particuliere klanten in Rijswijk. Bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Heb je een event of gelegenheid te organiseren of wil je gewoon een goed advies, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze cateringwinkel! Je bent van harte welkom!

Neem direct contact met ons op over de mogelijkheden

Bestel direct Laat het regelen

Contact

Nassaustraat 13
2676 AX Maasdijk
info@boercatering.nl