Ieder bedrijf is anders, maar voor elke organisatie is er passende catering. Middels de flexibele kantine zorgen wij voor een juiste invulling.

In de basis gaan wij uit van 3 meeste gestelde behoeftes:

Dagverse lunch

Voor bedrijven die hun medewerkers een volledige lunch of lunchcomponent willen aanbieden. Een dagelijks vers verzorgde lunch. Hoe lekker klinkt dat? Vers brood, smoothies, fruit, verse salades, gezonden sappen, warme & koude gerechten, mooie vleeswaren & kazen, vegetarisch, halal of veganistisch, de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Er kan gekozen worden voor een volledig lunchbuffet maar ook voor belegde broodjes, gezonde maaltijdsalades of heerlijke lunchbowls.

Smaakvolle kop soep

Voor bedrijven die graag iets extra’s willen aanbieden aan hun medewerkers, maar waar een complete lunch niet de passende oplossing is. De gevarieerde soepen worden dagelijks vers bereid en warm bezorgd op het afgesproken tijdstip. Soep is één van de bekendste en meeste gegeten gerechten van Nederland. Het aanbieden van een smaakvolle kop soep zal dan ook zeker gewaardeerd worden door de medewerkers. 

Voedzame maaltijd

Voor bedrijven waar ook 's-avond gewerkt wordt, een training wordt gevolgd, te maken hebben met seizoens-pieken of onverwachts overwerk hebben. Middels onze gezonde voedzame maaltijden wordt aan de vraag voldaan om te zorgen voor maaltijden die bijdragen aan de productiviteit van medewerkers. Maaltijden kunnen per stuk geleverd worden of in buffetvorm. Afhankelijk van de bedrijfswensen, frequentie, aantallen medewerkers en nationaliteiten, maken wij een passend assortiment op maat. Bij onverwachts overwerk zijn wij uiteraard flexibel en zorgen wij voor een passende invulling. 

Hoe wil je dit regelen

Bij Boer kun je het op meerdere manieren regelen. Je kunt ervoor kiezen om alles zelf te regelen. Bestel dan direct alles wat je nodig hebt in onze webshop. Liever alles uitbesteden, laat het dan regelen.

Een selectie van de mogelijkheden

Het complete assortiment vindt je in de webshop.

v.a. 17,95 p.p.
v.a. 10,50 p.p.
2,60 p.st.

Samenwerking

Wij gaan de samenwerking graag aan. Samenwerking? Ja, samenwerking! Het leveren van de mogelijkheden uit de Flexibele kantine zien wij als een samenwerking. Zoals gezegd, elk bedrijf is anders en dat geldt ook voor de medewerkers. Smaken verschillen en eetgewoontes veranderen. 
Vooraf maken we heldere afspraken, maar na een aantal leveringen kom je er vaak pas achter waar  jouw medewerkers echt blij van worden of blijkt er een collega met een dieetwens te zijn, dan is het belangrijk dat het assortiment snel wordt aangepast aan de juiste behoeftes. Dit bereik je alleen middels een fijne samenwerking. 

Flexibel is ook echt flexibel

Geen vaste contracten, gevarieerd assortiment, inspelend op de wensen, maatwerk voor elk bedrijf. Gegarandeerde levering en altijd inclusief benodigde apparatuur.
Dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse invulling. 

Thuiswerkende medewerkers

Ook voor thuiswerkende medewerkers of voor ‘buiten de deur’ medewerkers zijn er passende alternatieven. Zo creëer je voor iedere medewerkers dezelfde smaakvolle werkomstandigheden. Benieuwd naar deze mogelijkheden, neem contact op!