Ambachtelijke salades

Boer Catering biedt een ruim assortiment catering met ambachtelijke salades. Wij maken onze salades speciaal voor u op maat en zijn rijkelijk gegarneerd met heerlijke verse producten. 

Verse vissalades

Naast dat wij het complete plaatje voor u kunnen regelen en u helemaal kunnen ontzorgen, kunt u natuurlijk helemaal zelf bepalen welke soorten salades op tafel komen te staan. Zo heeft u ruime keuze uit onze huisgemaakte vissalades met bijvoorbeeld zalm of andere soorten vis. 

Heerlijke vleessalades

Bent u meer fan van een lekker stukje rood vlees op zijn tijd? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Ook voor de vleesliefhebber bieden wij meer dan genoeg keuzemogelijkheden. 

Hoe wil je dit regelen

Bij Boer kun je het op meerdere manieren regelen. Je kunt ervoor kiezen om alles zelf te regelen. Bestel dan direct alles wat je nodig hebt in onze weshop. Liever alles uitbesteden, laat het dan regelen.

Bekijk onze salade producten

Maak zelf een selectie uit ons heerlijke assortiment

v.a. 9.95 p.p.
3.75 p.p.
3.75 p.p.

Lekker vega

Ook voor de vegetariër in ons midden hebben wij heerlijke huisgemaakte en op ambachtelijke wijze bereide vegetarische salades beschikbaar. Rijkelijk gegarneerd met diverse soorten kaas. Uiteraard kan ook hierbij de frisse rauwkost en het opgespoten eitje niet ontbreken.

Verse salades van Boer Catering

Boer Catering is een vertrouwd adres voor overheerlijke salades. Als sinds 1936 zijn wij gevestigd in het Westland (Maasdijk), maar inmiddels werkzaam tot ver daarbuiten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar salades in Den Haag, Salades in Rotterdam of Salades in het Westland? Boer Catering ontzorgt u volledig met heerlijke catering en salades.