Catering Honselersdijk

Catering Honselersdijk

Boer Catering in Honselersdijk. De smaakvolle cateraar voor jouw buffet, maaltijden, broodjes, BBQ, lunch, hapjes, salades, catering of event.

Regio Honselersdijk

Een smaakvol buffet voor thuis of op het werk? Boer Catering levert catering voor iedere gelegenheid of event in Honselersdijk en omgeving, zowel voor de particulier als zakelijke markt. Zo verzorgen wij o.a. maaltijden op veilingterrein FloraHolland, verse broodjes op bedrijventerrein Elsenbos, buffetten en lunches in Trade Parc Westland en BBQ-pakketten in de Dijkstraat. Wij bieden onder andere een gevarieerd assortiment lunches, buffetten en hapjes. Een luxe koud en warm buffet, Spaans buffet met patatas bravas, een vegetarisch buffet met pastasalade, een schaal luxe hapjes of een lekkere broodjeslunch, zijn slechte enkele voorbeelden.

Bij Boer Catering kan je terecht voor jouw complete cateringinvulling. Met een rijkelijk cateringassortiment, samengesteld uit verse ingredienten en huisgemaakte producten, kunnen wij zorgen voor een smaakvolle invulling. Heb jij de taak gekregen om een bedrijfsfeest of event te verzorgen, heb je binnenkort een vriendendag of jubileum? Heb je een zakenlunch of buffet aan huis nodig? Wil je een heater huren of statafel huren? Bij Boer Catering kan je terecht voor al jouw gelegenheden, event en partyverhuur. Wij kunnen jouw catering of BBQ van A tot Z verzorgen in Honselersdijk. Ideaal toch?

Catering afhalen of bezorgen in Honselersdijk

Bij Boer Catering kan je ervoor kiezen om jouw catering, lunch, hapjesschaal of BBQ te laten bezorgen of af te halen in onze cateringwinkel. Bij bezorging kies je voor gemak van de totale ontzorging. Op de afgesproken datum wordt jouw bestelling thuisbezorgd of op het gewenste zakelijk adres in Honselersdijk en omgeving. Liever de bestelling afhalen? Ook dat is mogelijk! Vanuit Honselersdijk zijn het slechts enkele kilometers tot onze cateringwinkel. 

Over Boer Catering

Boer Catering is een modern cateringbedrijf waar je terecht kunt voor al jouw catering en events. Met een vers en ambachtelijk assortiment verzorgen wij dagelijks de catering voor zakelijke en particuliere klanten in Honselersdijk en omgeving. Bestellen kan gemakkelijk via onze webshop. Heb je een event te organiseren of wil je gewoon een goed advies, neem dan gerust contact met ons op!

Neem direct contact met ons op over de mogelijkheden

Bestel direct Laat het regelen

Contact

Nassaustraat 13
2676 AX Maasdijk
info@boercatering.nl