Ambachtelijke buffetten

Ben je op zoek naar buffetten voor jouw bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, jubileum of ander event? Bij Boer Catering vindt je buffetten in diverse samenstellingen. Van koud tot warm en altijd vers en huisgemaakt. Al te bestellen vanaf vier personen!

Glazenstad buffet

Weet je al waar je naar op zoek bent of heb je advies nodig? Een echte topper binnen onze buffetten is ons Glazenstad buffet. Huisgemaakt en knettervers met smaakvolle ingrediënten. Hét buffet met voor een ieder wat wils en een echte aanrader! 

Buffet aan huis

Heerlijk genieten in jouw eigen woonkamer? Het kan met een buffet aan huis! Vergeet de rompslomp om zelf naar de supermarkt te gaan en kies voor gemak, kies voor Boer Catering! Wij ontzorgen jou volledig. Je hoeft alleen maar jouw wensen door te geven en wij bezorgen alles bij je thuis én halen alles ook weer op. Het kost je geen tijd en alleen maar gemak. 

 

Hoe wil je dit regelen

Bij Boer kun je het op meerdere manieren regelen. Je kunt ervoor kiezen om alles zelf te regelen. Bestel dan direct alles wat je nodig hebt in onze weshop. Liever alles uitbesteden, laat het dan regelen.

BEKIJK ONZE HUISGEMAAKTE BUFFETTEN

Voor het complete buffetoverzicht, ga naar de Webshop!

19.50 p.p.
v.a. 7.95 p.p.
18.95 p.p.
15.95 p.p.
19,95 p.p.
15,95 p.p.

Buffetten van Boer Catering

Wij leveren het complete plaatje. Wat u ook zoekt. Of u nu buffetten zoekt voor een zakenlunch, bedrijfsfeest, bruiloft, tuinfeest, afstudeerfeest, verjaardagsfeest of jubileum, onze buffetten zijn voor iedereen. 

Wil u uw buffet zelf samenstellen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Boer Catering. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Verse buffetten van Boer Catering

Boer Catering is een vertrouwd adres voor overheerlijke buffetten. Als sinds 1936 zijn wij gevestigd in het Westland (Maasdijk), maar inmiddels werkzaam tot ver daarbuiten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar catering Westland, catering Rotterdam of catering Den Haag? Wij staan voor u klaar met heerlijke catering en buffetten. Bekijk al onze catering locaties.