Ambachtelijke buffetten

Ben je op zoek naar buffetten voor jouw feestje, bijeenkomst, bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, jubileum of ander event? Bij Boer Catering vindt je buffetten in diverse samenstellingen. Van koud tot warm en altijd vers en huisgemaakt. Onze buffetten zijn er in 3 categorieen; Buffetten, Thema-buffetten en Klein Samenzijn. Zo is er ongetwijfeld een passend buffet voor jou gelegenheid!

Glazenstad buffet

Weet je al waar je naar op zoek bent of mogen wij een tip geven? Een echte topper binnen onze buffetten is ons "Luxe Koud en Warm Buffet de Glazenstad" huisgemaakt en knettervers met smaakvolle ingrediënten. Hét buffet met voor een ieder wat wils en een echte aanrader! 

Buffet aan huis

Heerlijk genieten in jouw eigen woonkamer? Het kan met een buffet aan huis! Vergeet de rompslomp om zelf naar de supermarkt te gaan en kies voor gemak, kies voor Boer Catering! Wij ontzorgen jou volledig. Je hoeft alleen maar jouw wensen door te geven en wij bezorgen alles bij je thuis én halen alles ook weer op. Het kost je geen tijd en alleen maar gemak. 

 

Hoe wil je dit regelen

Bij Boer kun je het op meerdere manieren regelen. Je kunt ervoor kiezen om alles zelf te regelen. Bestel dan direct alles wat je nodig hebt in onze webshop. Liever alles uitbesteden, laat het dan regelen.

EEN SELECTIE VAN ONZE HUISGEMAAKTE BUFFETTEN

Het complete buffet assortiment vindt je in de webshop.

22,50 p.p.
v.a. 10,95 p.p.
19,95 p.p.
19,50 p.p.
22,50 p.p.
18,95 p.p.

Buffetten van Boer Catering

Wij leveren het complete plaatje. Wat je ook zoekt. Of je nu buffetten zoekt voor een zakenlunch, bedrijfsfeest, bruiloft, tuinfeest, afstudeerfeest, verjaardagsfeest of jubileum, onze buffetten zijn voor iedereen. 

Liever zelf een buffet samenstellen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Boer Catering. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag mee!

Verse buffetten van Boer Catering

Boer Catering is een vertrouwd adres voor overheerlijke buffetten. Als sinds 1936 zijn wij gevestigd in het Westland (Maasdijk), maar inmiddels werkzaam tot ver daarbuiten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar catering Westland, catering Rotterdam of catering Den Haag? Wij staan voor u klaar met heerlijke catering en buffetten. Bekijk al onze catering bezorglocaties!