Compleet verzorgde lunchgerechten

Boer Catering levert compleet verzorgde catering, waaronder lunchgerechten. Lekkere gerechten en voor ieder wat wils! Gezellig met een paar vrienden of familie, voor je verjaardag, als bedrijfslunch of een andere gelegenheid? Wij leveren meerdere mogelijkheden met verschillende gerechten, van vis tot vega, van vlees tot soepen en van koud tot warm. 

Lunchschalen

Wij bieden je een ruim assortiment gevarieerde lunchschalen. Kies je voor sandwiches, wraps of de rijkelijk belegde broodjes? Natuurlijk hebben wij ook gecombineerde lunchschaal voor jou samengesteld

Hoe wil je dit regelen

Bij Boer kun je het op meerdere manieren regelen. Je kunt ervoor kiezen om alles zelf te regelen. Bestel dan direct alles wat je nodig hebt in onze weshop. Liever alles uitbesteden, laat het dan regelen.

Bekijk onze lunch producten

Maak zelf een selectie uit ons heerlijke assortiment

34.50 p.st.
14.50 p.p.
3.00 p.st.

Lunchpakketten

Ga je een dagje op pad? Met jouw klas, kinderfeestje, familie-uitje of vriendinnen en heb je geen zin en tijd om de hele ochtend eten klaar te maken? Kies voor gemak en neem complete lunchpakketten van Boer Catering mee. Wij hebben diverse lunchpakketten voor je beschikbaar in verschillende prijsklassen.  Een lekker broodje kaas, een bakje fruit, een flesje verse jus d’orange, gevulde koek of een wrap met zalm. Jullie hoeven je nergens zorgen om te maken, wij regelen de lunch! 

De lunchpakketten zijn ook perfect als zakelijke lunch!

Salades

Bekijk het uitgebreide salade aanbod van Boer Catering!

Bruiloft

Bekijk het aanbod van boer catering!

Lunch op maat

Toch opzoek naar wat anders of zijn er dieetwensen? Neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Wij denken graag met je mee om voor jou/jullie een heerlijke lunch neer te zetten!