Compleet verzorgde lunchgerechten

Boer Catering levert compleet verzorgde catering, waaronder lunchgerechten. Lekkere gerechten en voor ieder wat wils! Gezellig met een paar vrienden of familie, voor je verjaardag, als bedrijfslunch of een andere gelegenheid? Wij leveren meerdere mogelijkheden met verschillende gerechten, van vis tot vega, van vlees tot soepen en van koud tot warm. 

Lunchschalen

Wij bieden je een ruim assortiment gevarieerde lunchschalen. Kies je voor sandwiches, wraps of de rijkelijk belegde broodjes? Natuurlijk hebben wij ook gecombineerde lunchschalen voor jou samengesteld.

Brunch

Wil je lekker uitpakken en je gasten voorzien van een rijkelijke brunch. Met onze brunchbuffetten kom je absoluut goed voor de dag. Wij hebben een compleet brunchbuffet maar ook een stoere bourgondische brunch. Vers gebakken croissants, rustieke ongesneden broden, mooie desembroden, verse salades, vleeswaren en passende warme gerechten, maken de brunches compleet.

Hoe wil je dit regelen

Bij Boer kun je het op meerdere manieren regelen. Je kunt ervoor kiezen om alles zelf te regelen. Bestel dan direct alles wat je nodig hebt in onze webshop. Liever alles uitbesteden, laat het dan regelen.

Een selectie van onze lunchproducten

Het complete lunchassortiment staat vermeld in onze webshop

37,50 p.st.
17,95 p.p.
3,25 p.st.

Lunchpakketten

Ga je een dagje op pad? Met jouw klas, kinderfeestje, familie-uitje of vriendinnen en heb je geen zin en tijd om de hele ochtend eten klaar te maken? Kies voor gemak en neem complete lunchpakketten van Boer Catering mee. Wij hebben diverse lunchpakketten voor je beschikbaar in verschillende prijsklassen.  Een lekker broodje kaas, een bakje fruit, een flesje verse jus d’orange, gevulde koek of een wrap met zalm. Jullie hoeven je nergens zorgen om te maken, wij regelen de lunch! 

De lunchpakketten zijn ook perfect als zakelijke lunch!

Salades

Bekijk het uitgebreide salade aanbod van Boer Catering!

Bruiloft

Bekijk het aanbod van boer catering!

Lunch op maat

Wil je zelf een lunch samenstellen, zijn er dieetwensen of heb je vanwege een strakke planning behoefte aan snelle verse lunch die in een kort tijdbestek gegeten kan worden? Neem telefonisch of per mail contact met ons op! Wij hebben het bestelgemak via de webshop maar staan je ook graag persoonlijk te woord en denken met je mee om voor jou/jullie een heerlijke lunch neer te zetten!