Zakenlunch op maat

Gezellig lunchen met collega’s doe je natuurlijk met een zakenlunch op maat van Boer Catering. Jouw wensen staan centraal, alles is mogelijk! De zakenlunch voorzien van vers belegde broodjes, een lunchbuffet of lunchschaal met sandwiches? Wij staan voor je klaar! Ook voor een gezonde lunch zijn we van de partij met bijvoorbeeld een saladebuffet en gezonde sappen. 

Vegetarische zakenlunch 

Collega’s met vegetarische wensen hebben ook genoeg keuze door ons brede vegetarische lunch aanbod. Zo heb je keuze uit diverse vegetarische broodjes, een vegetarisch buffet en verschillende vegetarische salades. Wil je zelf een samenstelling maken of heb je een verzoek tot bepaalde gerechten. Neem gerust contact met ons op! Er is heel veel mogelijk in de vegetarische keuken!

Hoe wil je dit regelen

Bij Boer kun je het op meerdere manieren regelen. Je kunt ervoor kiezen om alles zelf te regelen. Bestel dan direct alles wat je nodig hebt in onze webshop. Liever alles uitbesteden, laat het dan regelen.

Bekijk onze zakenlunch producten

Maak zelf een selectie uit ons heerlijke assortiment

12,95 p.st.
3,25 p.st.
3,25 p.st.

Boer Catering regelt jouw zakenlunch

Geef je het regelen van jouw zakenlunch graag uit handen? Wat jouw wens ook is, Boer Catering staat voor je klaar! Gaat jouw voorkeur uit naar een buffet, of kies je liever voor onze broodjesservice? Bekijk hier onze mogelijkheden: 

Boer Catering regelt jouw zakenlunch

Voor een zakenlunch op maat ben je bij Boer Catering aan het goede adres. Boer Catering is al jaren hét cateringbedrijf in het Westland en inmiddels werken we door heel Nederland. Wat jouw wens betreft catering ook is, wij staan voor je klaar. Zowel aan jouw wensen als vegetarische opties en diverse buffetten kunnen we voldoen! Daarnaast bieden wij nog veel meer dan zakenlunch catering alleen, denk aan volledige partyservice voor events zoals bedrijfsfeesten, een bruiloft, een jubileum, verjaardag of afstudeerfeest.