Catering Rotterdam

Catering Rotterdam

Boer Catering in Rotterdam. De smaakvolle cateraar voor jouw buffet, BBQ, lunch, diner, hapjesschaal, salade, catering of event.

Regio Rotterdam

Een smaakvol buffet voor thuis of een mooie representatieve zakenlunch? Boer Catering levert catering voor iedere gelegenheid of event in Rotterdam en omgeving, zowel voor de particulier als zakelijke markt. Zo verzorgen wij o.a. gezonde lunches in hartje Rotterdam aan de Aert van Nesstraat, Kruisplein en Weena, overwerkmaaltijden in Overschie, lunches en lunchpakketten in de Spaanse Polder, complete buffetten en barbecuepakketten in Prins Alexander. Wij bieden onder andere een gevarieerd assortiment buffetten en themabuffetten. Een luxe koud en warm buffet, Italiaans buffet met onder andere pastasalade, een vegetarisch buffet met couscoussalade of een klassiek buffet zijn enkele voorbeelden van rijkelijk samengestelde buffetten.

Bij Boer Catering kan je terecht voor jouw complete cateringinvulling. Met een up to date cateringassortiment, samengesteld uit verse ingredienten en huisgemaakte producten, kunnen wij zorgen voor een smaakvolle invulling. Ga jij binnenkort trouwen of je verjaardag vieren? Heb je een zakenlunch of buffet aan huis nodig? Wil je een partytent huren of statafel huren? Bij Boer Catering kan je terecht voor al jouw gelegenheden, events en partyverhuur. Wij kunnen jouw catering of BBQ van A tot Z verzorgen in Rotterdam. Ideaal toch?

Catering afhalen of bezorgen in Rotterdam

Bij Boer Catering kan je ervoor kiezen om jouw catering, buffet, hapjesschaal of BBQ te laten bezorgen of af te halen in onze cateringwinkel. Bij bezorging kies je voor gemak van de totale ontzorging. Op de afgesproken datum wordt jouw bestelling thuisbezorgd of op het gewenste zakelijke adres in Rotterdam en omgeving. Liever de bestelling afhalen? Ook dat is mogelijk! Ben je in de buurt van onze cateringwinkel en wil je zien waar jouw cateringproducten bereid worden, kom dan langs. Je bent van harte welkom!

Over Boer Catering

Boer Catering is een modern cateringbedrijf waar je terecht kunt voor al jouw catering, events & verhuur. Met een vers en ambachtelijk assortiment verzorgen wij dagelijks de catering voor zakelijke en particuliere klanten in Rotterdam en omgeving. Bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Heb je een event te organiseren of wil je gewoon een goed advies, neem dan gerust contact met ons op!

Neem direct contact met ons op over de mogelijkheden

Bestel direct Laat het regelen

Contact

Nassaustraat 13
2676 AX Maasdijk
info@boercatering.nl