Catering Schiedam

Catering Schiedam

Boer Catering in Schiedam. De smaakvolle cateraar voor jouw catering, ontbijt, buffet, BBQ, lunch, diner, hapjesschaal, salade of event.

THUIS OF ZAKELIJK IN REGIO SCHIEDAM


Een smaakvol buffet voor thuis of een mooie representatieve zakenlunch? Boer Catering levert catering voor iedere gelegenheid of event in Schiedam en omgeving, zowel voor de particulier als zakelijke markt. Zo verzorgden wij o.a. gezonde lunches in de Wilhelminahaven, maaltijden en barbecuepakketten in Schiedam West, lunches en lunchpakketten in de wijk Kethel en complete buffetten aan de Laan van Spieringshoek vlakbij Vlietland. Wij bieden onder andere een gevarieerd assortiment buffetten en BBQ pakketten. Een luxe koud en warm buffet, Italiaans buffet met onder andere pastasalade, een vegetarisch buffet met huisgemaakte couscoussalade of een satebuffet zijn enkele voorbeelden van rijkelijk samengestelde buffetten. Een groot gedeelte is al te bestellen vanaf 4 personen! 

Bij Boer Catering kan je terecht voor jouw complete cateringinvulling. Met een rijkelijk cateringassortiment, samengesteld uit verse ingredienten en huisgemaakte producten, kunnen wij zorgen voor een smaakvolle invulling. Ga jij binnenkort je verjaardag vieren of wil je een tof feest geven? Heb je een zakenlunch of buffet aan huis nodig? Wil je glaswerk huren of statafel huren? Bij Boer Catering kan je terecht voor al jouw gelegenheden, events en partyverhuur. Wij kunnen jouw catering of BBQ van A tot Z verzorgen in Schiedam. Ideaal toch? 

CATERING AFHALEN OF BEZORGEN IN SCHIEDAM


Bij Boer Catering kan je ervoor kiezen om jouw buffet, gourmet, BBQ, hapjesschaal, ambachtelijke salade of lunch te laten bezorgen of af te halen in onze cateringwinkel. Bij bezorging kies je voor gemak van de totale ontzorging. Op de afgesproken datum wordt jouw bestelling thuisbezorgd of op het gewenste zakelijke adres in Schiedam en omgeving. Wil je een bestelling laten bezorgen buiten Schiedam? Bekijk dan onze overige bezorglocaties! Liever de bestelling afhalen? Ook dat is mogelijk! Ben je in de buurt van onze cateringwinkel en wil je zien waar jouw cateringproducten bereid worden, kom dan langs. Je bent van harte welkom!

OVER BOER CATERING


Boer Catering is een modern catering bedrijf waar je terecht kunt voor al jouw catering, events & verhuur. Met een vers en ambachtelijk assortiment verzorgen wij dagelijks de catering voor zakelijke en particuliere klanten in Schiedam en omgeving. Bestellen kan gemakkelijk via onze webshop. Heb je een event te organiseren of wil je gewoon een goed advies, neem dan gerust contact met ons op!

Neem direct contact met ons op over de mogelijkheden

Bestel direct Laat het regelen

Contact

Nassaustraat 13
2676 AX Maasdijk
info@boercatering.nl