Koude hapjes

Ben je dit keer aan de beurt om de hapjes voor een verjaardag, bedrijfsborrel of familiefeest te verzorgen? Schakel Boer Catering in! Wij bereiden deze hapjes vers voor jouw speciale moment. We hebben een breed assortiment met een ruime keuze aan koude hapjes; voor ieder wat wils. Boer Catering bezorgd jouw favoriete amuse hapjes, gecombineerde hapjes of party hapjes op locatie, bijvoorbeeld in het Westland. Bestel jouw favoriete hapjes gemakkelijk via onze webshop en geniet onbezorgd van jouw event/gelegenheid.

Warme hapjes & gerechten

Ook voor warme hapjes ben je bij Boer Catering aan het goede adres. Of je de hapjes nu wilt bestellen voor in Delft, het Westland of Schipluiden; Boer Catering zorgt ervoor dat je op iedere locatie onbezorgd kunt genieten van een smaakvol moment. Maak van ieder eetmoment een feest en geniet onbezorgd van het moment. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of bruiloft, Boer Catering regelt het.

Hoe wil je dit regelen

Bij Boer kun je het op meerdere manieren regelen. Je kunt ervoor kiezen om alles zelf te regelen. Bestel dan direct alles wat je nodig hebt in onze webshop. Liever alles uitbesteden, laat het dan regelen.

Een selectie van onze hapjes

Het complete assortiment vindt je in de webshop.

1,30 p.st.
1,10 p.st.
1,99 p.st.
1,30 p.st.
59,95 p.st.
49,95 p.st.

Smaakvolle hapjes voor iedere gelegenheid op uw locatie

Er zijn natuurlijk tal van momenten te bedenken waarbij je warme- of koude hapjes wil laten verzorgen. Goed geregelde catering scheelt het halve werk, zeker als jouw hoofd er op het evenement niet naar staat om dit te verzorgen. Bij Boer Catering verzorgen we hapjes voor diverse events.

Diverse hapjes op locatie zonder zorgen

Ons assortiment bestaat uit tal van hapjes, zowel warm als koud. Wij ontzorgen je graag met de (voor)bereiding van deze klus met onze verschillende soorten hapjes. Ons assortiment biedt gecombineerde hapjes, gecombineerde luxe hapjes, amuse hapjes, pinchos, partypan kippenpootjes, party dish. Als je kiest voor Boer Catering kies je voor meer dan alleen de ontzorging van jouw hapjes. Denk aan volledige partyservice voor events zoals bedrijfsfeesten, bruiloften, een jubileum, verjaardag of afstudeerfeest. Wij bieden het complete plaatje, want ook voor verhuur van partyservice ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op