Catering Maasdijk

Catering Maasdijk

Boer Catering in Maasdijk. Al jaren de lekkerste cateraar voor jouw lunch, buffet, broodjes, salades, BBQ of events.

Regio Maasdijk

Een rijkelijk buffet voor thuis of een goed verzorgde lunch voor op het werk? Boer Catering levert catering voor iedere gelegenheid of event in Maasdijk en omgeving, zowel voor de zakelijke markt als particulier. Zo verzorgen wij o.a. belegde broodjes en lunches op bedrijventerrien Coldenhove, complete barbecuepakketten op Honderland, complete events op de Transportweg en verse soepen en salades aan de Lange Kruisweg. Wij bieden onder andere een gevarieerd assortiment barbecuepakketten en huisgemaakte buffetten. Een BBQ pakket surf & turf, luxe amuse hapjes, Luxe koud & warm buffet met pastasalade, Italiaans buffet met carpaccio of een vegetatische BBQ, zijn slechts enkele voorbeelden.

Bij Boer Catering kan je terecht voor jouw complete cateringinvulling. Met een gevarieerd cateringassortiment, samengesteld uit verse ingredienten en ambachtelijke producten kunnen wij zorgen voor een smaakvolle invulling. Heb jij de taak om het bedrijfsfeest te organiseren of de jaarlijks terugkerende bedrijfsbarbecue? Wil jij je verjaarsdagfeest eens onbezorgd vieren? Wil je een statafel huren of een partytent huren? Heb jij een zakelijke lunch of buffet aan huis nodig? Bij Boer Catering kan je terecht voor al jouw catering, events en partyverhuur. Wij kunnen natuurlijk jou catering of BBQ van A-Z verzorgen in Maasdijk. Ideaal toch?

Catering afhalen of bezorgen in Maasdijk

Bij Boer Catering kan je ervoor kiezen om jouw catering, broodjeslunch, hapjesschaal, BBQ, salade of buffet te laten bezorgen of af te halen in onze cateringwinkel. Bij bezorging kies je voor gemak van de totale ontzorging. Op de afgesproken datum wordt jouw catering thuisbezorgd of op het gewenste zakelijke adres in Maasdijk. Liever jouw bestelling afhalen? Dat is natuurlijk mogelijk. Stap in de auto, pak de fiets of loop tijdens jou lunchpauze naar onze cateringwinkel. Wij zorgen dat de catering netjes en zoals afgesproken voor je klaar staat! 

Over Boer Catering

Boer Catering, voorheen Boer Salades, al sinds 1936 in Maasdijk gevestigd! Boer Catering is een modern cateringbedrijf waar je terecht kunt voor al jouw catering, events & verhuur. Met een vers en ambachtelijk assortiment verzorgen wij dagelijks de catering voor zakelijke en particuliere klanten in Maasdijk. Bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Heb je een event te organiseren of wil je gewoon een goed advies, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze cateringwinkel! 

Meer informatie Bestel in de webshop

Neem direct contact met ons op over de mogelijkheden

Bestel direct Laat het regelen

Contact

Nassaustraat 13
2676 AX Maasdijk
info@boercatering.nl