Catering Vlaardingen

Catering Vlaardingen

Boer Catering in Vlaardingen. De smaakvolle cateraar voor jouw buffet, hapjesschaal, BBQ, maaltijden, diner, broodjes, salades, catering of event.

REGIO VLAARDINGEN

Een smaakvol buffet voor thuis of een goed verzorgde zakenlunch op het werk? Boer Catering levert catering voor iedere gelegenheid of event in Vlaardingen en omgeving, zowel voor de particulier als zakelijke markt. Zo zijn wij dagelijjks te vinden in Vlaardingen en verzorgden wij o.a. hapjesschalen bij Museum Vlaardingen, buurt barbecuepakketten in Holy, lunchschalen in het Deltagebied en huisgemaakte buffetten in de Indische Buurt. Wij bieden onder andere een gevarieerd assortiment barbecuepakketten, buffetten, lunches en koude & warme hapjes. Een BBQ pakket met vlees, vis en groentes, Italiaans buffet met pastasalade, lunchschalen met wraps en luxe hapjes, zijn slechte enkele voorbeelden.

Bij Boer Catering kan je terecht voor jouw complete cateringinvulling. Met een compleet cateringassortiment, samengesteld uit verse ingredienten en huisgemaakte producten, kunnen wij zorgen voor een smaakvolle invulling. Heb jij de taak gekregen om een bedrijfsfeest of event te verzorgen? Ga je binnenkort je verjaardag of jubileum vieren? Heb je een zakelijke catering of buffet aan huis nodig? Wil je een statafel huren of servies huren? Bij Boer Catering kan je terecht voor al jouw gelegenheden, events en partyverhuur. Wij kunnen jouw catering, gourmet of BBQ van A tot Z verzorgen in Vlaardingen. Dat is toch ideaal?

CATERING AFHALEN OF BEZORGEN IN VLAARDINGEN

Bij Boer Catering kan je ervoor kiezen om jouw catering, broodjeslunch, BBQ, salade of buffet te laten bezorgen of af te halen in onze cateringwinkel. Bij bezorging kies je voor gemak van de totale ontzorging. Op de afgesproken datum wordt jouw bestelling thuisbezorgd of op het gewenste zakelijk adres in Vlaardingen en omgeving. Liever de bestelling afhalen? Ook dat is mogelijk! Vanuit Vlaardingen zijn het via de A20 of Maassluisedijk slechts enkele kilometers tot onze cateringwinkel. Is je locatie niet in Vlaardingen, bekijk dan hier de locaties waar wij nog meer bezorgen!

OVER BOER CATERING

Boer Catering is een modern cateringbedrijf waar je terecht kunt voor al jouw catering, events & verhuur. Met een vers en ambachtelijk assortiment verzorgen wij dagelijks de catering voor zakelijke en particuliere klanten in Vlaardingen en omgeving. Bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Heb je een event te organiseren, een gelegenheid dat net iets meer aandacht nodig heeft of wil je gewoon een goed adviesgesprek, neem dan gerust contact met ons op of kom langs. Je bent uiteraard van harte welkom!

Neem direct contact met ons op over de mogelijkheden

Bestel direct Laat het regelen

Contact

Nassaustraat 13
2676 AX Maasdijk
info@boercatering.nl