Zelf regelen of uitbesteden

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Nog maar even tot de mooiste dag van jullie leven en die willen jullie natuurlijk zo onbezorgd mogelijk beleven! Willen jullie zelf de bruiloft organiseren of (een deel) uitbesteden? Bij Boer Catering verzorgen wij de mooiste evenementen met de allerlekkerste catering die je kunt bedenken, dus zijn jullie op zoek naar de perfecte partij voor jullie bruiloft catering? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres!

Catering voor jullie bruiloft

Natuurlijk willen jullie ook alle gasten een fantastische dag laten beleven. Een dag waar iedereen nog lang en positief over zal napraten. En de beste catering voor jullie bruiloft zorgt hier natuurlijk voor! Gaan jullie voor een thema, zoals Mexicaans buffet, Chinees buffet of gewoon lekker Hollands een stamppot buffet? Het kan allemaal, het is jullie dag! Geef jullie wensen door en onze ervaren koks maken buffetten, salades, hapjes of andere gerechten die iedereen versteld zullen laten staan.

Hoe wil je dit regelen

Bij Boer kun je het op meerdere manieren regelen. Je kunt ervoor kiezen om alles zelf te regelen. Bestel dan direct alles wat je nodig hebt in onze webshop. Liever alles uitbesteden, laat het dan regelen.

Bekijk onze bruiloft producten

Maak zelf een selectie uit ons heerlijke assortiment

14,95 p.p.
37,50 p.st.
1,10 p.st.

Bruiloft catering laten regelen

Hebben jullie al genoeg aan jullie hoofd en willen jullie de bruiloft catering laten regelen door Boer Catering? Dat doen wij heel graag! Wij vinden het altijd weer een eer als we de catering voor een bruiloft mogen verzorgen. Wat jullie wens ook is, wij verzorgen jullie bruiloft catering helemaal tot in de puntjes. In de loop der jaren hebben we voor tal van verschillende bruiloften de catering mogen verzorgen, waaronder:

BBQ

Compleet verzorgde, heerlijke BBQ’s van Boer Catering

Salades

Bekijk het uitgebreide salade aanbod van Boer Catering!

Boer catering: meer dan alleen catering voor jullie bruiloft

Boer Catering is al jaren hét cateringbedrijf in het Westland en inmiddels werken we door heel Nederland. Wat uw wens betreft catering ook is, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij nog veel meer dan bruiloft catering alleen, denk aan volledige partyservice voor events als bedrijfsfeesten, een jubileum, verjaardag of afstudeerfeest. Wij bieden het complete plaatje, want ook voor verhuur van partyservice bent u bij ons aan het juiste adres. Hebben wij u enthousiast gemaakt voor het verzorgen van uw bruiloft catering?

Neem contact op