Vegetarische mogelijkheden

Vegetarisch eten een uitdaging? Niet voor Boer Catering! Wij zien juist veel mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld voor een vegetarische salade of een vegetarisch buffet. Of ben je op zoek naar vegetarische hapjes voor bij jouw vegetarische BBQ? Wij maken jouw vegetarische wens mogelijk. Geniet van onze cateringmogelijkheden op iedere gewenste locatie en laat ons jouw vega gerechten verzorgen.

Vegetarische maaltijden op iedere locatie

De afgelopen jaren zien we een forse toename van de aanvraag naar vegetarische opties. Daarom hebben we ons assortiment uitgebreid, en hoe! Vegetarische opties hoeven naar ons idee namelijk niet minder lekker te zijn. Zo is onze koude pastasalade groot favoriet bij onze vaste klanten en zijn de gevulde puntpaprika's met verse groentevulling een veelgekozen warm gerecht. Wil je zelf een samenstelling maken of heb je een verzoek tot bepaalde gerechten? Neem gerust contact met ons op! Er is heel veel mogelijk in de vegetarische keuken!

Hoe wil je dit regelen

Bij Boer kun je het op meerdere manieren regelen. Je kunt ervoor kiezen om alles zelf te regelen. Bestel dan direct alles wat je nodig hebt in onze webshop. Liever alles uitbesteden, laat het dan regelen.

Een selectie van onze vegetarische producten

Het complete assortiment vindt je in de webshop.

v.a. 16,50 p.p.
19,95 p.p.
18,95 p.p.
18,95 p.p.
4,50 p.p.

Vegetarisch genieten op ieder gewenst moment

Ga voor vegetarisch! Ook dit is goed geregeld bij Boer Catering. Onze vegetarische gerechten doen niet onder voor de rest van ons assortiment en zijn zeer gewild. We bieden veel verschillende vegetarische gerechten voor diverse feestelijke momenten. Zo kun je o.a. bij ons terecht voor: vegetarische hapjes voor bij de borrel, een vegetarische buffet voor op het verjaardagsfeest, een vegetarische BBQ voor bij de bedrijfsbarbecue of een mooi vegetarische lunchschaal voor de zakenluch.

Boer Catering voor lekkere vegetarische gerechten

Boer Catering is al jaren hét cateringbedrijf in het Westland en inmiddels werken we door heel Zuid-Holland. We ontwikkelen ons door de jaren heen op veel gebieden, zoals op het gebied van vegetarische gerechten. Ons vega assortiment is erg uitgebreid en biedt onder andere heerlijke vegetarische salades, diverse vegetarische buffetten en vegetarische hapjes. Ben je benieuwd wat voor vegetarische invulling wij aan jou gelegenheid kunnen gegeven? Bekijk en bestel in de webshop of neem contact met ons op!