Uw feest geheel uit handen genomen door Boer Catering

De catering op jouw verjaardag compleet door ons geregeld; dat klinkt als een perfect feest! Je wil op zo’n moment toch alle tijd hebben voor jouw gasten? Het is tenslotte jouw dag en deze maken we graag onvergetelijk. Schakel Boer Catering in en wij nemen op jouw verjaardagsfeest de complete aankleding, het eten en de bediening uit handen. Kies voor een uitgebreide BBQ, koud- of warm buffet of een feestelijk diner.

Complete party verhuur 

Ben je op zoek naar benodigdheden om jouw feest compleet te maken? Boer Catering verhuurt diverse party materialen en helpt je graag op jouw feestlocatie! Of je nu op zoek bent naar barkrukken, statafels, buffetkasten, heaters of partytenten; Boer Catering maakt van iedere locatie een feest. Indien dit gewenst is, brengen we deze materialen zelfs bij jou aan de deur. Net als longdrinkglazen of champagneglazen, als dit net nog de missing pieces zijn voor jouw feest. Hoe makkelijk kan het zijn?

Hoe wil je dit regelen

Bij Boer kun je het op meerdere manieren regelen. Je kunt ervoor kiezen om alles zelf te regelen. Bestel dan direct alles wat je nodig hebt in onze webshop. Liever alles uitbesteden, laat het dan regelen.

Bekijk onze verjaardagsfeest producten

Maak zelf een selectie uit ons heerlijke assortiment

v.a. 10,50 p.p.
v.a. 19,50 p.p.
v.a. 19,95 p.p.

Feest met Boer Catering

Boer Catering maakt jouw feest af met een compleet ontzorgde catering. Wat jouw wens betreft catering ook is, wij staan voor je klaar. Of het gaat om de ontzorging van het eten of het complete plaatje: Boer Catering heeft het allemaal.

Boer Catering: meer dan alleen catering voor jouw verjaardagsfeest

Boer Catering biedt nog veel meer dan feest catering alleen; denk aan volledige partyservice voor events als bedrijfsfeesten, een jubileum, verjaardag of afstudeerfeest. Wij bieden het complete plaatje, want ook voor verhuur van partyservice ben je bij ons aan het juiste adres. Ook kunnen wij je voorzien van serviesgoed, bestek, opscheplepels. Deze zijn, indien je een buffet hebt besteld, bij de bestellen per artikel in onze webshop.