Catering Hoek van Holland

Catering Hoek van Holland

Boer Catering in Hoek van Holland. De smaakvolle cateraar voor jouw BBQ, maaltijden, buffet, diner, broodjes, hapjes, salades, catering of event.

REGIO HOEK VAN HOLLAND


Een smaakvol buffet voor thuis of een mooie lunchschaal op het werk? Boer Catering levert catering voor iedere gelegenheid of event in Hoek van Holland en omgeving, zowel voor de particulier als zakelijke markt. Zo verzorgden wij o.a. lunchschalen aan de Kulkweg, buffetten en verse broodjes bij de Maeslantkering gelegen aan de Nieuwe Waterweg, Gourmet en BBQ-pakketten aan het strand van Hoek van Holland en complete events aan de Haakweg. Wij bieden onder andere een gevarieerd assortiment lunches, BBQ, buffetten en hapjes. Een luxe koud en warm buffet, Spaans buffet met een Spaanse tortilla, een vegetarisch buffet met pastasalade, een luxe hapjesschaal of huisgemaakte salades, zijn slechte enkele voorbeelden.

Bij Boer Catering kan je terecht voor jouw complete cateringinvulling. Met een rijkelijk cateringassortiment, samengesteld uit verse ingredienten en huisgemaakte producten, kunnen wij zorgen voor een smaakvolle en passende invulling. Heb jij de taak gekregen om een bedrijfsfeest of event te verzorgen, heb je binnenkort een vriendendag of jubileum? Heb je een zakenlunch of buffet aan huis nodig? Wil je een partytent huren of servies huren? Bij Boer Catering kan je terecht voor al jouw gelegenheden, events en partyverhuur. Wij kunnen jouw catering of BBQ van A tot Z verzorgen in Hoek van Holland. Goed geregeld toch?

CATERING AFHALEN OF BEZORGEN IN HOEK VAN HOLLAND


Bij Boer Catering kan je ervoor kiezen om jouw catering, hapjesschaal, lunchschaal, high tea of BBQ te laten bezorgen of af te halen in onze cateringwinkel. Bij bezorging kies je voor gemak van de totale ontzorging. Op de afgesproken datum wordt jouw bestelling thuisbezorgd of op het gewenste zakelijk adres in Hoek van Holland en omgeving. Liever de bestelling afhalen? Ook dat is mogelijk! Vanuit Hoek van Holland zijn het via de Hoeksebaan of de Maasdijk slechts enkele kilometers tot onze cateringwinkel. Ben je niet woonachtig in Hoek van Holland of je wil in een andere regio jouw bestelling laten bezorgen, bekijk hier de locaties waar wij nog meer bezorgen.

OVER BOER CATERING


Boer Catering is een modern cateringbedrijf waar je terecht kunt voor al jouw catering, events & verhuur. Met een vers en ambachtelijk assortiment verzorgen wij dagelijks de catering voor zakelijke en particuliere klanten in Hoek van Holland en omgeving. Bestellen kan gemakkelijk via onze webshop. Heb je een event te organiseren, een gelegenheid dat je tot in de puntjes wilt laten verzorgen of wil je gewoon een goed advies, neem dan gerust contact met ons op of kom langs. Je bent van harte welkom!

Neem direct contact met ons op over de mogelijkheden

Bestel direct Laat het regelen

Contact

Nassaustraat 13
2676 AX Maasdijk
info@boercatering.nl