Catering Delft

Catering Delft

Boer Catering in Delft. Al jaren de lekkerste cateraar voor jouw lunch, buffet, broodjes, salades, BBQ of events.

REGIO DELFT


Een smakelijk buffet voor thuis of een goed verzorgde zakenlunch? Boer Catering levert zakelijke of particuliere catering voor ieder event of gelegenheid in Delft en omgeving. Zo verzorgden wij o.a. complete barbecuepakketten op bedrijventerrien Schieweg, hapjesschalen en verse broodjes aan de Papsouwselaan, rijkelijke buffetten op de TU Delft en maaltijden aan de Brasserskade. Wij bieden onder andere een gevarieerd assortiment barbecuepakketten, lunchschalen en huisgemaakte buffetten. Een Italiaans buffet met pastasalade, luxe high tea lunch, luxe koud & warm buffet met vegetarische gerechten of een BBQ met vlees en vis, zijn slechts een aantal voorbeelden.

Bij Boer Catering kan je terecht voor jouw complete cateringinvulling. Met een gevarieerd cateringassortiment, samengesteld uit verse ingredienten en ambachtelijke producten kunnen wij zorgen voor een smaakvolle invulling. Heb jij de taak om de bedrijfsbarbecue te organiseren of de jaarlijkse klantendag? Wil jij je verjaarsdagfeest eens onbezorgd vieren? Wil je een statafel huren of heater huren? Heb jij een zakelijke broodjeslunch of buffet aan huis nodig? Bij Boer Catering kan je terecht voor al jouw catering, events en partyverhuur. Wij kunnen natuurlijk jou catering, gourmet of BBQ van A-Z verzorgen in Delft. Ideaal toch?

CATERING AFHALEN OF BEZORGEN IN DELFT


Bij Boer Catering kan je ervoor kiezen om jouw bestelde catering, lunchschaal, hapjesschaal, barbecuepakket, salade of buffet te laten bezorgen of af te halen in onze cateringwinkel. Bij bezorging kies je voor gemak van de totale ontzorging. Op de afgesproken datum wordt jouw catering thuisbezorgd of op het gewenste zakelijke adres in Delft. Liever jouw bestelling afhalen? Dat is natuurlijk mogelijk. Wij zorgen dat de catering netjes en zoals afgesproken voor je klaar staat in onze cateringwinkel!

OVER BOER CATERING


Boer Catering is een modern cateringbedrijf waar je terecht kunt voor al jouw catering, events & verhuur. Met een vers en ambachtelijk assortiment verzorgen wij dagelijks de catering voor zakelijke en particuliere klanten in Delft. Bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Heb je een event te organiseren, een gelegenheid waarbij je compleet ontzorgt wil worden of wil je gewoon een goed advies, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze cateringwinkel! Je bent van harte welkom!

Neem direct contact met ons op over de mogelijkheden

Bestel direct Laat het regelen

Contact

Nassaustraat 13
2676 AX Maasdijk
info@boercatering.nl